Norsk taskekrabbe fra SeaSea – garantert full av mat
Valevåg, Norge

Krabbene fra SeaSea er garantert fulle av mat, hele året. Årsaken er vår unike og patenterte oppfôringsteknologi.
Om oss
Nordic crab wild-caught by local fisherman
Local fisherman with years if experience, know-how and local traditions catch high-quality Norwegianbon crab.
Patented quality feeding process
All-natural health and quality method ensures up to 100% premium meat content all year around.
Rich taste North-Atlantic premium crab
100% quality approved and high-meat crab delivered to the international market through the year.
Fanget av lokale fiskere
Krabbe fanget av fiskere med mange års erfaring og lokalkunnskap.
Patentert fôringsprosess
Kvalitetssikring og naturlig fôring garanterer opptil 100 % førsteklasses kjøttinnhold året rundt.
Førsteklasses smak
Kvalitetssikret krabbe levert til internasjonale markeder året rundt.
Høyt kjøttinnhold, gourmetkvalitet

Førsteklasses krabbe

Villfanget og bærekraftig
Våre lokale fiskere fanger krabbene i det friske sjøvannet på Vestlandet. Med mange års erfaring og lokalkunnskap fanger de taskekrabbe ved bruk av teiner og små fiskebåter.
Måten fiskerne fanger krabbene på er svært bærekraftig, og metodene de bruker har praktisk talt ingen påvirkning på miljøet. Dessuten bidrar oppfôringsmetoden til å redusere matsvinn, siden færre krabber blir kastet. Et sikkert fôringsmiljø forbedrer også dyrevelferden.
Måten fiskerne fanger krabbene på er svært bærekraftig, og metodene de bruker har praktisk talt ingen påvirkning på miljøet. Dessuten bidrar oppfôringsmetoden til å redusere matsvinn, siden færre krabber blir kastet. Et sikkert fôringsmiljø forbedrer også dyrevelferden.
Premium crab

Wild-caught and sustainable
Our fishermen catch their crab in the harsh cold-water environment on the west coast of Norway. With years of experience, know-how and local traditions they catch high-quality brown crab using small fishing vessels and tailor-made traps.
These fishermen take pride in their sustainable fishing, and the methods they use have virtually no impact on the local environment. In addition our method for producing high-meat content crab reduces food waste as fewer crabs is discarded. A more secure environment in the crab feeding phase will also improve animal well-being.
These fishermen take pride in their sustainable fishing, and the methods they use have virtually no impact on the local environment. In addition our method for producing high-meat content crab reduces food waste as fewer crabs is discarded. A more secure environment in the crab feeding phase will also improve animal well-being.
Fra Norge til resten av verden
Vi er opptatt av kvalitet, og derfor har vi inngått samarbeid med logistikkselskaper som spesialiserer seg på håndtering av både levende og fersk sjømat. Dette sikrer at kundene våre – enten de befinner seg i Bodø, Bangkok, Sarpsborg eller Singapore – alltid får krabbe av førsteklasses kvalitet.
Pålitelige leveranser
Restauranter er avhengige av stabile leveranser og produkter av høy kvalitet. SeaSea kan levere fersk norsk kystkrabbe hver dag, hele året, noe som bidrar til trygghet og forutsigbarhet for både kjøkken og gjester.
Vi har to oppfôringsanlegg i Norge, i Sveio og på Åkra, og de lokale fiskerne leverer levende krabbe til disse anleggene. Her blir krabbene fôret med fisk og annen sjømat, slik at krabben fylles opp med mat.
Takket være vår unike fôringsteknologi kan SeaSea, etter 30 dager, levere levende krabbe full av mat til restauranter og butikker – i Norge og utlandet – hver dag, hele året.
Vi har to oppfôringsanlegg i Norge, i Sveio og på Åkra, og de lokale fiskerne leverer levende krabbe til disse anleggene. Her blir krabbene fôret med fisk og annen sjømat, slik at krabben fylles opp med mat.
Takket være vår unike fôringsteknologi kan SeaSea, etter 30 dager, levere levende krabbe full av mat til restauranter og butikker – i Norge og utlandet – hver dag, hele året.